Eerste Zwolse sociaal coöperatieve ondernemers gaan van start!

Hoera! De eerste groep van 8 ondernemers – onder naam van de sociale coöperatie Expeditie 038 – is een feit. Eén van hen is Petra Hovestad. Ze vertelt: “Ik zit in de bijstand, ben moeder van jonge kinderen en was het thuiszitten zat. Eigenlijk wilde ik heel graag voor mezelf beginnen, maar ik wist niet hoe ik dat moest doen. Toen kwam Expeditie 038 op mijn pad. Hier heb ik een unieke kans gekregen om in alle rust en ruimte te ontdekken of het ondernemerschap bij me past. Daarbij hoef ik geen grote investeringen te doen én mocht ik mijn uitkering houden. Ik ben méér dan alleen moeder en nu heb ik weer een doel in mijn leven.”  

Feestelijke afsluiting met Wethouder Paul Guldermond

De nieuwe Zwolse ondernemers zijn actief in onder andere Surinaams eten, high tea, coaching, houtbewerking, schildercursussen en sound producer. Voor het succesvol volgen van de ondernemerstraining, speciaal ontwikkeld voor sociale coöperaties, heeft de groep uit handen van Erna Smeekens en Hans Udo een certificaat ontvangen. Zij zijn de uitvinders van het concept en geven door het hele land deze training.

Bij de feestelijk afsluiting schoof wethouder Paul Guldemond aan. Hij luisterde aandachtig naar de bedrijfspresentaties van de kersverse ondernemers en sprak na afloop met ze.

Volg de startende ondernemers via instagram!
@Highteaexpresszwolle @soulfoodforyou @jeraportraitart @andershelen @digitalartrecords @woodycraft @She Wolf Academy @Anders Helen

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemer uitgelicht
Vivian Woody Craft
Vivian

Groot is Vivian haar creatiekracht dat alsmaar doorgaat met leuke transformaties verzinnen voor meubels en het maken van mooie interieurs. " 
Elk kastje wat ik maak heeft een andere uitstraling, Ikea is standaard, mijn werk is uniek, is maar één stuk van. Mijn stijl is retro en industrieel".

Volg ons op social media

AANMELDEN

LAAT JE GEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP OM EEN INTAKE IN TE PLANNEN.

Ik wil
Contactgegevens ondernemer
Contactgegevens bedrijf
Wanneer kunnen we het best contact met je opnemen?