...

EXYU Empowert Jongeren voor Succes en groei

EXYU markeert een vernieuwend project binnen Expeditie 038.  Dit initiatief is gericht op het inspireren van jongeren om zichzelf te ontdekken en ondernemerschap te omarmen. 

Ontvang meer informatie

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over ons vernieuwde project.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Wij geloven dat ondernemerschap verder gaat dan alleen het opzetten van een bedrijf; het omvat ook het leggen van een stevige basis voor toekomstige groei. Door persoonlijke begeleiding en interactieve workshops willen we jongeren vormen tot betrokken individuen en pioniers met een ondernemende geest. Bovendien biedt EXYU een naadloze overgang naar het reguliere traject van Expeditie 038, waar jongeren hun groeitraject kunnen voortzetten. We hebben vier duidelijke doelen om jongeren te begeleiden naar persoonlijke groei en ondernemerschap:

Ontwikkelen van Eigen Kracht en Leiderschap

Ons hoofddoel is om jongeren te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun innerlijke kracht, zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten. We willen hen in staat stellen om met zelfvertrouwen beslissingen te nemen, initiatief te tonen en anderen te inspireren

Opbouwen van Ondernemersvaardigheden

Ons programma richt zich op het aanleren van praktische ondernemersvaardigheden die nodig zijn om succesvolle bedrijven op te zetten. Dit omvat begrip van zakelijke concepten, marketingstrategieën, financieel beheer en andere essentiële aspecten van ondernemerschap.

Creëren van Toekomstig Bewustzijn

Een belangrijk doel is om jongeren bewust te maken van de mogelijkheden die voor hen liggen en hen te helpen een helder beeld te vormen van hun toekomstige doelen. We willen hen in staat stellen om hun passies en ambities om te zetten in concrete actieplannen.

Community en Samenwerking

Binnen EXYU begeleiden we jongeren om waardevolle relaties op te bouwen en te netwerken met professionals in Zwolle. We vormen een dynamische community waar groei en samenwerking worden aangemoedigd, en waar jongeren worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Passie als kompas,
ondernemen als bestemming.

Begeleid jij Zwolle jongeren? Grijp deze kans en schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn van ons nieuwe project. Ontdek hoe ons baanbrekende traject jongeren niet alleen inspireert en begeleidt, maar ook daadwerkelijk transformeert. Deel je gegevens om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Samen leggen we een solide basis voor jongeren in Zwolle.

Schrijf je in voor ons jongerenprogamma EXYU en

Bouw aan een Glansrijke toekomst voor Jongeren

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.