...

Over ons

Over Expeditie 038

Van talent naar
succesvol bedrijf

Wij zijn een sociale coöperatie in Zwolle die mensen met een bijstands- of IOAW-uitkering helpt om van hun passie een eigen bedrijf te maken. We begrijpen dat het soms moeilijk is om werk te vinden als je in de bijstand zit, bijvoorbeeld door een burn-out, beperking of moeite met taal. Maar we geloven dat iedereen talenten heeft die de basis kunnen vormen voor een succesvol bedrijf.

0 +

Succesvolle ondernemers

0 +

nieuwe projecten

Onze partners

Krachtig partnerschap voor een inclusieve stad

We zijn trots op onze samenwerking met de gemeente Zwolle, die ons initiatief ondersteunt. Deze stad staat bekend om haar inclusieve karakter en de overtuiging dat iedereen kan bijdragen aan een bloeiende gemeenschap.

Mee doen aan Expeditie 038

Wat kan je verwachten?

Cognitieve training

Jij hebt talent. Aan ons de taak om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen ervan. We gaan je niet veranderen, maar versterken. Door meer persoonlijk leiderschap, weet jij hoe je jouw krachten het beste benut en uitdraagt.

Training ondernemerschap

“Blijven dromen”: misschien heb je het wel eens gehoord. Daar zijn we bij Expeditie 038 niet van, want wij geloven dat je met een concreet plan je dromen omzet in realiteit. Met jouw krachten en onze ondernemerskennis heb jij alle tools voor je ideale toekomst.

Community

Je legt de expeditie niet alleen af. Naast de coaches, zijn er ook andere jongeren die net als jij focussen op hun future. Jullie ervaren dezelfde soort struggles, is het niet door de maatschappij, dan wel door jullie achtergrond of situatie. Daardoor ontstaat er automatisch een connectie en uiteindelijk community.

Ons team

Wij zijn er voor jou

Rudolf Everduim

Voorzitter

3 1 1

Shirley Kambel

Secretaris

Louse Grasmeijer

Coach

Onze partners

Contact

Neem contact op

Ben je benieuwd of Expeditie 028 iets voor jou is of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Kantoor

Zwartewaterallee 48
8031 DX Zwolle

Contact

Info@expeditie038.nl
+ (085) 80 00 767

Aanmelden

Laat je gegevens achter om een vrijblijvend  intakegesprek met ons in te plannen.

Ik wil
Contactgegevens ondernemer
Contactgegevens bedrijf
Wanneer kunnen we het best contact met je opnemen?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.