Werken bij Expeditie 038

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het jou leuk om te werken bij Expeditie 038? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Staat jouw ideale baan er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Op vrijwilligersbasis
Vrijwilliger Social Media

Als vrijwilliger Social Media werk je in een klein team. Dit team is  inmiddels onmisbaar geworden voor Expeditie 038 Het Social Media Team houdt de website van Expeditie 038 bij, maar zorgt er tevens voor dat de organisatie op een positieve manier onder de aandacht wordt gebracht

Op vrijwilligersbasis
Business coach

Als Business Coach help je de bedrijven van Expeditie038 bijvoorbeeld om te groeien, nieuwe diensten te ontwikkelen en de leden van Expeditie038 helpen met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Het is een pre als:
je een eigen netwerk hebt in de regio Zwolle

Stageplaats
Assistant Business Services

Met ingang van het schooljaar 2022/2023 hebben wij een stageplaats beschikbaar op de administratie. Als stagiaire moet je goed overweg kunnen met Office 365 en de daarbij behorende Office-applicaties als Word, Excel e.d.

16 uur per week
Projectleider

Vanwege het profiel van de doelgroep en de setting van de organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandig professional (ZZP’er)

Open Sollicitatie

Our Institute Has Been Present For Over 25 Years In Giving Education

Magina voluptatum doloriem! Dolores! Sociosqii commodiin nobis imperdiet lacinia? Magni! Felis, elementum nobis imperdiet lacinia nobis imperdiet lacinia commodo nobis imper lacinia nobis imperd.

Award winning

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Well allowance

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Full Insurance

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

AANMELDEN

LAAT JE GEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP OM EEN INTAKE IN TE PLANNEN.

Ik wil
Contactgegevens ondernemer
Contactgegevens bedrijf
Wanneer kunnen we het best contact met je opnemen?