...

Een inspirerende samenwerking tussen High Tea Express Zwolle en Racesquare Zwolle

Het ondernemerslandschap in Zwolle is altijd in beweging en biedt regelmatig inspirerende verhalen van lokale ondernemers die met passie en doorzettingsvermogen hun dromen najagen. Een van die bijzondere verhalen is dat van Petra, de creatieve kracht achter High Tea Express Zwolle. Dankzij het vernieuwende initiatief Expeditie 038, waarbij ondernemers in de bijstand hun eigen bedrijf kunnen starten en de juiste begeleiding krijgen, heeft Petra haar culinaire talenten kunnen inzetten om een unieke deal te sluiten met Racesquare Zwolle.

Smaakvolle taarten van High Tea Express Zwolle

High Tea Express Zwolle staat bekend om de ambachtelijke en smaakvolle taarten die Petra met veel liefde bereidt. Het succesvolle concept van High Tea Express Zwolle trok al snel de aandacht van anderen, waaronder Racesquare Zwolle. Racesquare Zwolle is een bekende locatie voor avontuurlijke kinderfeestjes. Hier kun je voor even in de huid kruipen van een Formule 1-coureur en genieten van een spectaculaire race-ervaring. Een populaire plek voor kinderfeestjes. En wat past er nou beter bij een feestelijke dag vol avontuur dan heerlijke taarten?

Samenwerking tussen High Tea Express en Racesquare Zwolle

Via de netwerkborrel van Regio Lokaal kwam Petra in contact met Racesquare Zwolle. Zij waren onder de indruk van Petra’s creativiteit en haar vermogen om prachtige taarten te creëren die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook verrukkelijk smaken. Het idee om samen te werken tijdens kinderfeestjes bij Racesquare Zwolle werd geboren, en al snel werden de plannen werkelijkheid. 

De deal houdt in dat High Tea Express Zwolle verantwoordelijk is voor het verzorgen van taarten die worden geboekt bij een kinderfeestjes bij Racesquare Zwolle, daarnaast maakt Petra ook lepelgebakjes en cupcakes met gepersonaliseerde logo’s voor zakelijke events voorj Racesquare.  

Petra is heel enthousiast over de nieuwe stap in haar ondernemersreis: “Het is fantastisch om samen te werken met Racesquare Zwolle en hun klanten te kunnen verwennen met mijn heerlijke taarten. “Ik kijk uit naar een succesvolle en smaakvolle samenwerking!”

Inspiratie voor andere ondernemers 

Het verhaal van Petra en haar High Tea Express Zwolle is een inspiratie voor andere ondernemers die met beperkte middelen hun eigen bedrijf willen starten. Het laat zien dat met de juiste begeleiding en doorzettingsvermogen, zelfs tijdens een periode in de bijstand, het mogelijk is om een succesvolle onderneming op te bouwen.

We wensen Petra en Racesquare Zwolle veel succes toe in hun samenwerking. Laten we hopen dat dit inspirerende verhaal nog vele anderen zal motiveren om hun eigen ondernemersdromen waar te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de heerlijke taarten van High Tea Express Zwolle? Bezoek dan HIER Petra’s pagina voor meer informatie over haar aanbod en bestelmogelijkheden. Ontdek de ambachtelijke smaken en culinaire talenten van High Tea Express Zwolle en maak van jouw volgende kinderfeestje een onvergetelijke ervaring!

Post Tags :

Deel artikel :

Rudolf Everduim
Als sociaal ondernemer geeft het Rudolf energie om mensen daadwerkelijk verder te helpen, op persoonlijk vlak of op het niveau van de organisatie, rekening houdend met doelperspectieven, wensen, behoeften. Hoe? Door het bieden van een luisterend oor, in kaart te brengen wat echt nodig is en het maken van een directe vertaalslag naar een maatwerk aanbod, dit in te zetten en impact te realiseren. En daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan mens en maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

Bij Expeditie 038 mag je blijven in de bijstand en toch aan je eigen bedrijf werken. We zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt, zodat je veilig kunt starten en een succesvol bedrijf kunt opzetten

Nieuwste artikelen

Nieuwsbrief

Neem contact op

Benieuwd of Expeditie 038 iets voor jou is? Kom gerust eens bij ons op de koffie! We denken graag met je mee!

Aanmelden

Laat je gegevens achter om een vrijblijvend  intakegesprek met ons in te plannen.

Ik wil
Contactgegevens ondernemer
Contactgegevens bedrijf
Wanneer kunnen we het best contact met je opnemen?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.