...

Ondernemer uitgelicht: Helena, Anders Helen

Anders Helen, wat is daar zo anders aan? “Het is mijn hele leven al een zoektocht en leerschool om wat dieper te kijken naar vragen waar we mee zitten of een probleem waar je vanaf wilt. Daarvoor ga ik graag op zoek naar antwoorden en oplossingen, die je met een beetje oefening in jezelf kunt vinden. Hier gebruik ik verschillende erkende methodes voor die helpen iets te verwerken en jezelf verder te ontwikkelen. Om meer inzicht in jezelf te krijgen maak ik o.a. gebruik van wat erin jouw handen te lezen is. Je handen bevatten eindeloos veel informatie en zijn een blauwdruk van jouw manier van denken en voelen. Je kwaliteiten en bestemming, maar ook disbalans door trauma’s die je leven negatief kunnen beïnvloeden. Waarom ik graag mensen coach? Ik wilde van jongs af aan altijd begrijpen waarom, waarom doen mensen zo, waarom is dit zo. Ik was altijd heel onderzoekend en koos daarom al jong voor de journalistiek. Je bent dan in een positie om vragen te stellen en antwoorden te krijgen op zaken waar je je in verdiept.

Mens ken jeZelf

Door alles te onderzoeken in de buitenwereld en daar verklaringen te zoeken voor de grote en kleine problemen die bij het leven horen, liep ik weleens vast. Een stevige burn-out maakte dat ik mijn werk weer moest neerleggen. Ik mocht leren meer stil te staan bij mezelf. En de antwoorden in mezelf zoeken, wil ik iets kunnen helen waar ik last van heb., Door me van veel overbodige ballast te bevrijden, blijf ik groeien in bewust zijn en mijn ware zelf steeds meer ruimte geven. Met mijn jarenlange ontwikkeling tot therapeut en als gediplomeerd stress en burn- out coach, heb ik ook geleerd hoe fijn het is anderen te begeleiden. We dragen allemaal unieke aspecten van (gedrags-) patronen uit die geheeld willen worden. Door trauma’s of blokkades in je leven onder ogen te zien en te helen krijg je jezelf en daarmee je leven beter in de hand.

Reizen, wandelen en coachen

In beweging zijn en blijven is goed, daarom heb ik mij ook verder geschoold met een post HBO opleiding tot oplossingsgericht Wandelcoach bij Hilde Backus. Dé expert in Nederland op dit gebied. Dit kan ik mooi combineren met mijn (online) coaching en praktijk. En omdat stappen zetten je altijd verder brengt neem ik ook graag mensen mee voor een ontspannen wandelreis naar de woestijn.

Post Tags :

Deel artikel :

Rudolf Everduim
Als sociaal ondernemer geeft het Rudolf energie om mensen daadwerkelijk verder te helpen, op persoonlijk vlak of op het niveau van de organisatie, rekening houdend met doelperspectieven, wensen, behoeften. Hoe? Door het bieden van een luisterend oor, in kaart te brengen wat echt nodig is en het maken van een directe vertaalslag naar een maatwerk aanbod, dit in te zetten en impact te realiseren. En daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan mens en maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

Bij Expeditie 038 mag je blijven in de bijstand en toch aan je eigen bedrijf werken. We zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt, zodat je veilig kunt starten en een succesvol bedrijf kunt opzetten

Nieuwste artikelen

Nieuwsbrief

Neem contact op

Benieuwd of Expeditie 038 iets voor jou is? Kom gerust eens bij ons op de koffie! We denken graag met je mee!

Aanmelden

Laat je gegevens achter om een vrijblijvend  intakegesprek met ons in te plannen.

Ik wil
Contactgegevens ondernemer
Contactgegevens bedrijf
Wanneer kunnen we het best contact met je opnemen?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.